fbpx
info@formatiocupat.es

Supera amb èxit l'entrevista de treball

Sona el telèfon...

És un número que no coneixes. Despenges. Et criden d’una empresa, diuen que han vist el teu perfil i et voldrien entrevistar per a un lloc de treball. Les mans et comencen a suar, t’envaeixen els nervis… “I ara, què faig?”

Amb aquesta pràctica xarrada aprendràs els fonaments per a dominar una entrevista de treball, a controlar nervis i ansietats, a elaborar un discurs personal, identificant i aprenent a transmetre què podem aportar cadascú de nosaltres en una candidatura i a preparar-te per a les diferents proves de qualsevol procés de selecció.

Estàs preparat/preparada per a superar amb èxit la teua entrevista de treball?

QUAN?

Divendres 29 de novembre
De 9:30 a 10:30h
Sala Gomis d'Ontinyent
Saló d'actes

Coneix a: Joan Carles Rosselló

Joan Carles Rosselló és actor i director escènic amb més de 20 anys d’experiència en la pedagogia teatral.

Ha posat en marxa diversos projectes formatius en els quals s’apliquen les tècniques de formació dels actors i la filosofia de l’art escènic per al desenvolupament d’habilitats comunicatives, motivació en el treball, protocol, oratòria, educació i expressió corporal, comunicació interpersonal, etc.

Actualment és professor d’interpretació en l’Escola de Teatre del Centre Teatral Escalante de València i professor de producció i direcció de projectes escènics del Master Interuniversitari de Gestió Cultural, Universitat de València i UPV.