fbpx
info@formatiocupat.es

Connecta punts per a trobar treball

El primer que fem quan comencem a buscar treball és preparar el nostre Currículum Vitae. Obrim el Word i, en una nova fulla en blanc, posem la nostra foto, les dades personals, els estudis que hem cursat i els llocs on hem treballat. És això suficient?

La nostra vida està plena d’experiències, i som moltíssim més que allò que hem estudiat o els llocs on hem treballat, i si som capaços de connectar tot el que hem aprés i transformar-ho en oportunitats, li mostrarem a les empreses la nostra millor versió.

QUAN?

Divendres 29 de novembre
De 11:30 a 12:30h
Sala Gomis d'Ontinyent
Saló d'actes

Coneix a: Javier Alandes

Javier Alandes treballa amb empreses, persones que volen donar un gir en el seu rumb professional o es troben en situació d'atur, emprenedors i estudiants, transmetent a tots ells l'enorme potencial que tenen dins per a aconseguir el que es proposen.

Economista, emprenedor, escriptor i formador en competències transversals, es recolza en les seues pròpies experiències, moltes d'elles negatives, per a demostrar que fins i tot de les més dures situacions es pot traure una part positiva i convertir-les en oportunitats professionals.

Comunicador motivacional, escoltant a Javier ens sentim capaços de tot, i aprenem a ser més generosos amb nosaltres mateixos per a prendre l'impuls necessari i aconseguir les metes que ens hàgem proposat.

Si tens un projecte emprenedor, si tens dubtes respecte a les teues decisions sobre el futur, o vols recuperar la il·lusió per la teua vida personal i professional, fes-te el regal d'escoltar a Javier. Tu eres capaç de tot.